Ευχαριστήρια επιστολή από το "Χαμόγελο του Παιδιού"

Αθήνα,14 Σεπτεμβρίου 2012

Αγαπητοί φίλοι,

Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την ευγενική χορηγία τροφίμων για το πρωινό των παιδιών μας κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στη Βολισσό της Χίου. Η κάθε προσφορά είναι για εμάς ένας μικρός θησαυρός που αξιοποιούμε με υπευθυνότητα και σεβασμό.

Τα είδη που συλλέγονται στους χώρους μας πανελλαδικά, αξιοποιούνται για την υλική ενίσχυση των παιδιών που μένουν στα σπίτια του οργανισμού μας (Αθήνα: Μελίσσια, Μαρούσι, Περιστέρι, Μοσχάτο, Καρέας – Φοίνικας Καλαμαριά Θεσσαλονίκη – Πύργο – Κυλλήνη – Χαλκίδα – Κέρκυρα – Αρχαία Κόρινθος), ενώ τα υπόλοιπα προωθούνται στα Κέντρα Στήριξης Παιδιού & Οικογένειας που διαθέτουμε και στα οποία ενισχύουμε και υλικά παιδιά και τις οικογένειές τους με σοβαρά προβλήματα διαβίωσης σε όλη την Ελλάδα.

Χάρη στην προσφορά ειδών από ιδιώτες και εταιρείες έχουμε καταφέρει να καλύπτουμε τις σημαντικές ανάγκες εκατοντάδων χιλιάδων παιδιών όχι μόνο σε τρόφιμα, αλλά και είδη ένδυσης, υπόδυσης, οικοσυκευές, σχολικά και άλλα.

Παράλληλα με την Στήριξη Παιδιών με προβλήματα Διαβίωσης, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» χάρη σε εσάς, τους συμπαραστάτες μας σε όλη την Ελλάδα, έχει επιτύχει από το 1997 να παρέχει καθημερινά, πανελλαδικά, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, αποτελεσματικά και ποιοτικά υπηρεσίες σε παιδιά και οικογένειες που έχουν την οποιαδήποτε ανάγκη στη χώρα μας.

Παιδιά κακοποιημένα, παιδιά εγκαταλελειμμένα, παιδιά με προβλήματα υγείας, παιδιά κάτω από το όριο της φτώχιας, παιδιά θύματα εξαφάνισης, εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά, τα δικά μας παιδιά, καθημερινά καλύπτονται άμεσα και αποτελεσματικά μέσα από το ευρύ δίκτυο δράσεων και υπηρεσιών.

Όλα αυτά τα χρόνια ενώσαμε τις δυνάμεις μας και μαζί τα καταφέραμε!

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» διαδραματίζει καθοριστικό ρόλο όχι μόνο στη χώρα μας. Η αναγνώριση του έργου που επιτελούμε, έχει οδηγήσει στη διεθνή καταξίωσή και την ενεργό συμμετοχή σε σημαντικές πρωτοβουλίες πέρα από τα σύνορά μας.
Σήμερα, που οι κοινωνικοοικονομικές συνθήκες στη χώρα μας είναι πιο δύσκολες παρά ποτέ και που τα προβλήματα ολοένα και αυξάνονται, ευχόμαστε ότι θα συνεχίσετε να στηρίζετε την κοινή μας προσπάθεια!

Μόνο μαζί μπορούμε να συνεχίσουμε!

Γιατί ... «Το Χαμόγελο του Παιδιού» δεν έχει μεγάλους ευεργέτες, οι ευεργέτες του είστε εσείς!

Σας ευχαριστούμε!

Genesis Software - Χίος