Παντοπωλείο της Χαράς

H οικογένεια των σούπερ μάρκετ Χαρά μεγαλώνει προσθέτωντας 1 ακόμη υποκατάστημα στο λιμάνι της Χίου. Το κατάστημα αυτό έρχεται να δώσει μια διαφορετική εικόνα, την εικόνα του παραδοσιακού παντοπωλείου με στοιχεία μοναδικά για τα μέχρι τώρα δεδομένα της αγοράς της Χίου. Το “Παντοπωλείο της Χαράς” έχει δουλευτεί πολύ προσεγμένα και με μεράκι επιλέγοντας τα προϊόντα του ένα προς ένα. Στο “Παντοπωλείο της Χαράς ” θα βρείτε και το “Καρβέλι” με τις γνωστές σε όλους μας γεύσεις του. Θα βρείτε λοιπόν φρέσκο ψωμί, βουτήματα, σφολιατοειδή και σάντουιτς καθώς επίσης γλυκά και πάστες, έτοιμο καφέ και άλλα ροφήματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Το “Παντοπωλείο της Χαράς” θα καλύψει τις καθημερινές σας ανάγκες μέσα από μια ευρεία ποικιλία προϊόντων σούπερ μάρκετ με φρέσκα φρούτα και λαχανικά στις γνωστές μοναδικές τιμές του Χαρά καθώς επίσης έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε εκλεκτά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και αλλαντικά και τυροκομικά προϊόντα που σίγουρα θα θέλετε να δοκιμάσετε!

Μπορείτε επίσης να βρείτε: μεγάλη ποικιλία από χιώτικα προϊόντα, επιλεγμένα κρασιά και αλκοολούχα ποτά που θα καλύψουν όλα τα γούστα και εγχώρια προϊόντα με ξεχωριστές γεύσεις.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες θα μας βρείτε στο τηλέφωνο: 2271306764

Σας περιμένουμε με χαμόγελο και την γνωστή μας άψογη εξυπηρέτηση.

Διεύθυνση: 
Κουντουριώτου 2 & Ελ.Βενιζέλου 94 & Μητρ. Πλάτωνος 94
Τηλέφωνο: 
2271306764
Fax: 
2271306765
E-mail: 
kountouriotou [at] chiosxara [dot] gr

Θέση

Javascript is required to view this map.

Genesis Software - Χίος