Περιβαλλοντική Διάκριση για την Χαρά Α.Ε.

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα η 10η τελετή απονομής βραβείων Οικόπολις.

Η Χαρά Α.Ε. διαγωνίστηκε στην κατηγορία Περιβαλλοντικής Πολιτικής των επιχειρήσεων όπου και κατέκτησε το ομώνυμο βραβείο για το έτος 2014.

Τα σούπερ μάρκετ Χαρά μέσα από μια σειρά ενεργειών επιδίωξαν την δημιουργία αρχικά και διατήρηση οικολογικής συνείδησης στους καταναλωτές του νησιού. Μέσα από τα μέσα τα οποία διαθέτουμε σαν επιχείρηση επιδιώχθηκε μέσα από μια σειρά ενεργειών η βελτίωση της ποιότητας λειτουργίας της επιχείρησης αρχικά αλλά και της ζωής των καταναλωτών μας.

Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των Χιωτών καταναλωτών η επιχείρηση θεώρησε ότι πρέπει να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη αυτή ενδιαφερόμενη για το κοινό καλό.
Με τη διάκριση αυτή η επιχείρηση αποδεικνύει την δυναμική παρουσία της στον τομέα της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης.

Στην απονομή που έγινε στη Μεγάλη Αίθουσα Τελετών του Πανεπιστημίου Αθηνών παρευρέθησαν ο αν. υπουργός Περιβάλλοντος και Κλιματικής Αλλαγής κ. Νικ. Ταγαράς, ο εκπρόσωπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών Μητροπολίτης Βελεστίνου κ. Δαμασκηνός, εκπρόσωποι της Βουλής των Ελλήνων, της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ακαδημίας και της Επιστημονικής κοινότητας, των παραγωγικών φορέων καθώς και της πνευματικής και εθελοντικής κοινωνίας. Για πρώτη φορά φέτος, απονεμήθηκε το νέο, μόνιμο αγαλματίδιο των ΟΙΚΟΠΟΛΙΣ, το «Δένδρο της Ζωής», έργο του γλύπτη Αχιλλέα Βασιλείου.

Genesis Software - Χίος