Πληροφορίες κάρτας Χαρά club

Τι είναι η κάρτα ΧΑΡΑ Club;

Είναι η κάρτα με την οποία κάνετε τις αγορές σας στα καταστήματα ΧΑΡΑ ακόμα πιο συμφέρουσες. ΔΕΝ είναι πιστωτική, δεν έχει συνδρομή, ούτε ημερομηνία λήξης. Αντίθετα, σας προσφέρει καθημερινά μόνο προνόμια και οφέλη!

Πως την αποκτάτε;

Την αποκτάτε αμέσως και εντελώς δωρεάν, συμπληρώνοντας απλά μια αίτηση χορήγησης, είτε στο κατάστημα ΧΑΡΑ που συνήθως κάνετε τις αγορές σας, είτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.chiosxara.gr

Πως λειτουργεί;
Να θυμάστε να έχετε πάντα μαζί σας την κάρτα ΧΑΡΑ Club, κάθε φορά που ψωνίζετε σε κάποιο κατάστημα ΧΑΡΑ. Δείξτε την στο ταμείο και κερδίστε καθημερινά πόντους με τις αγορές σας.

Απορίες και συμβουλές
*πως βλέπω τους πόντους μου;
Τους βλέπετε αναλυτικά στην απόδειξη σας, κάθε φορά που ψωνίζετε. Το σύνολο των πόντων σας αναγράφετε στο τέλος της ταμειακής απόδειξης

*μαζεύω πόντους ψωνίζοντας από όλα τα σούπερ μάρκετ ΧΑΡΑ;
Βεβαίως! Πόντους κερδίζετε σε ΟΛΑ τα καταστήματα ΧΑΡΑ.

Σημείωση: αν συμπληρώσετε όλα τα στοιχεία της αίτησης, σας κάνουμε δώρο τους πρώτους 50 πόντους! Καλώς ήρθατε στο ΧΑΡΑ Club!!!

Πως συγκεντρώνετε πόντους;
πόντους συγκεντρώνετε με τους παρακάτω τρόπους:
3 ευρώ = 1 πόντος
Με κάθε αγορά 3 ευρώ κερδίζετε 1 πόντο, με αγορές 6 ευρώ κερδίζετε 2 πόντους κ.ο.κ.

Έξτρα πόντοι
Εκμεταλλευτείτε τα προϊόντα που χαρίζουν επιπλέον πόντους. Τα προϊόντα αυτά σηματοδοτούνται στο κατάστημα και στα φυλλάδια προσφορών ΧΑΡΑ.

Τι κερδίζετε με τους πόντους;
Έχετε τη δυνατότητα να εξαργυρώσετε τους πόντους που έχετε συγκεντρώσει επιλέγοντας κάποιο δώρο μέσα από τους εκάστοτε καταλόγους μας, ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ

Μόλις συμπληρώσετε 1000 πόντους κερδίζετε μια δωροεπιταγή αξίας 20 ευρώ, την οποία παραλαμβάνετε από τα ταμεία και μπορείτε να την εξαργυρώσετε σε επόμενες σας αγορές είτε από τα σούπερ μάρκετ ΧΑΡΑ είτε από τα συμβεβλημένα καταστήματα.
Μόλις συμπληρώσετε 550 πόντους κερδίζετε μια δωροεπιταγή αξίας 10 ευρώ, την οποία παραλαμβάνετε από τα ταμεία και μπορείτε να την εξαργυρώσετε σε επόμενες σας αγορές είτε από τα σούπερ μάρκετ ΧΑΡΑ είτε από τα συμβεβλημένα καταστήματα.

Αν χρησιμοποιείτε την κάρτα ΧΑΡΑ Club καθημερινά, θα συγκεντρώνετε τους απαιτούμενους πόντους πολύ σύντομα. Γι΄αυτό, μην την ξεχνάτε στο σπίτι σας. Να την έχετε πάντα μαζί σας! είναι έξυπνο να κερδίζετε καθημερινά!

Τι σας προσφέρει ακόμα;
Τα πλεονεκτήματα της κάρτας σας δεν σταματούν στους πόντους. Χρησιμοποιώντας την καθημερινά για τις αγορές σας στα καταστήματα ΧΑΡΑ θα έχετε σημαντικό κέρδος με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους:
- χρησιμοποιώντας την κάρτα σας έχετε δικαίωμα συμμετοχής σε ειδικούς διαγωνισμούς και κληρώσεις στο κατάστημα.
-Προσωπική ταχυδρομική ή ηλεκτρονική αποστολή εκπτωτικών κουπονιών.
-Εκπτώσεις σε προιόντα ή κατηγορίες προιόντων των καταστημάτων μας.
-Διπλούς πόντους σε συγκεκριμένα διαστήματα, κατά τη διάρκεια του έτους.

*Χρησιμοποιώντας το έντυπο προσφορών ΧΑΡΑ, σαν οδηγό αγορών, κερδίζετε έξυπνα και γρήγορα περισσότερους πόντους.

Genesis Software - Χίος