Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Κουντουριώτου (Παντοπωλείο της Χαράς)
Πληροφορίες
E-mail
kountouriotou [at] chiosxara.gr
Διεύθυνση
Κουντουριώτου 2 και Ελ.Βενιζέλου 94
Τηλέφωνο
2271306764
Φαξ
2271306765

Το κατάστημα αυτό έρχεται να δώσει μια διαφορετική εικόνα, την εικόνα του παραδοσιακού παντοπωλείου με στοιχεία μοναδικά για τα μέχρι τώρα δεδομένα της αγοράς της Χίου. Το “Παντοπωλείο της Χαράς” έχει δουλευτεί πολύ προσεγμένα και με μεράκι επιλέγοντας τα προϊόντα του ένα προς ένα. Στο “Παντοπωλείο της Χαράς ” θα βρείτε και το “Καρβέλι” με τις γνωστές σε όλους μας γεύσεις του. Θα βρείτε λοιπόν φρέσκο ψωμί, βουτήματα, σφολιατοειδή και σάντουιτς καθώς επίσης γλυκά και πάστες, έτοιμο καφέ και άλλα ροφήματα σε ασυναγώνιστες τιμές.

Το “Παντοπωλείο της Χαράς” θα καλύψει τις καθημερινές σας ανάγκες μέσα από μια ευρεία ποικιλία προϊόντων σούπερ μάρκετ με φρέσκα φρούτα και λαχανικά στις γνωστές μοναδικές τιμές του Χαρά καθώς επίσης έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε εκλεκτά ελληνικά παραδοσιακά προϊόντα από κάθε γωνιά της Ελλάδας και αλλαντικά και τυροκομικά προϊόντα που σίγουρα θα θέλετε να δοκιμάσετε!

Μπορείτε επίσης να βρείτε: μεγάλη ποικιλία από χιώτικα προϊόντα, επιλεγμένα κρασιά και αλκοολούχα ποτά που θα καλύψουν όλα τα γούστα και εγχώρια προϊόντα με ξεχωριστές γεύσεις.

Για τηλεφωνικές παραγγελίες θα μας βρείτε στο τηλέφωνο: 2271306764

Σας περιμένουμε με χαμόγελο και την γνωστή μας άψογη εξυπηρέτηση.

Κατάστημα Χαρά Κουντουριώτου (Παντοπωλείο της Χαράς)

Κατάστημα Χαρά Κουντουριώτου (Παντοπωλείο της Χαράς)